Mediahuset

Mediahuset
Vestre Rosten 78, 7075 Trondheim

Beskrivelse

Vi har nå for utleie lyse og attraktive kontorlokaler i “Mediahuset” på Vestre Rosten. Det er kort vei til E6 og handelsområdene på Tiller. Bygget består av en høyblokk på 11.etg + kjeller som er knyttet sammen med en lavblokk på 3.etg. Bygget har vært under konstant renovering og oppgradering de siste årene. Vi tilpasser alle våre lokaler etter leietagers ønsker når det gjelder standard og utforming. Om det er cellekontorer eller åpen løsning, så er vi fleksible på dette området.

Ledig areal sokkel lavblokk: Utleid
Ledig areal 1.etg lavblokk: Utleid
Ledig areal 2.etg lavblokk: 600 m2
Ledig areal 3.etg høyblokk: 100 m2 Lenke til acebook
Ledig areal 4.etg høyblokk: Utleid
Ledig areal 5.etg høyblokk: Utleid
Ledig areal 6.etg høyblokk: 200 m2 Lenke til acebook
Ledig areal 7.etg høyblokk: 64 m2
Ledig areal 8.etg høyblokk: Utleid
Ledig areal 9.etg høyblokk: Utleid
Ledig areal 10.etg høyblokk: Ledige arealer
Ledig areal 11.etg høyblokk: Ledige arealer

Da har vi gleden av å kunne informere om at vi nå har totalrenovert 8 og 9.etg med ny og flott planløsning. Se de flotte bildene fra disse etasjene nederst på denne siden. Det er montert helt nytt og topp moderne ventilasjonsanlegg for 8 til 11.etg med kjøling. GoodTech som har flyttet inn i 8.etg og ProInvenia som har flyttet inn i 9.etg er meget fornøyd med de nye lokalene. Det er planlagt å gjøre tilsvarende oppgraderinger for 10 og 11.etg. Så ta kontakt i dag for å avtale en visning!

Leiepriser
Våre priser ligger fra kr 990,- pr kvadratmeter pr år.
Leietagere i bygget
Statens Vegvesen, Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Norsk Kommunikasjons Myndighet, WTW, GoodTech, Pro Invenia, Trio Regnskap, Siv.Ing Danielsen, Termo Control Midt Norge , VVS Kompetanse , Bryn Klimateknikk , Cenika , Fidelis Regnskap, ZoftConsult,  Datec, Tind Recruitment.
Parkering
Fri parkering for alle leietagere på Mediahuset og 3T.
Beliggenhet
Sentralt på Rosten med 3 T treningssenter som nærmeste nabo. Det er mange bussruter med hyppige bussavganger i umiddelbar nærhet til alle deler av byen (rute.nr 9, 19, 43, 44, 97, 9919 og 9927. Info fra ATB)
Standard/tekniske opplysninger
Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Det er 2 raske heiser i høyblokka. Nytt ventilasjonsanlegg for 8 til 11.etg med kjøling er montert i 2015. Nytt ventilasjonsanlegg med kjøling for 1 til 7.etg er planlagt montert i løpet av 2016

Mediahuset 2. etg


Mediahuset 3. etg


Mediahuset 6. etg


Mediahuset 8. etg


Mediahuset 9. etg


Mediahuset fellesareal


Finn veien til mediahuset

Top